Ads 468x60px

MAKLUMAN

Sila layari blog ini secara Web View walaupun anda melayarinya melalui telefon pintar agar tidak terlepas info penting di sidebar yang disediakan. Syukran Jazilan.

JIn sihir 2

Keluarga pesakit wanita angkara Jin Sihir dtg ke RIDAM utk rawatan susulan semalam.Alhamdulillah, nampaknya pesakit dah beransur pulih.Namun begitu, saya dapat rasakan yang masih ada gangguan dalam salah seorang ahli keluarganya yang datang.Pada ilham yang saya dpt, itu adalah ibu segala jenis sihir yang menyerang keluarga ini.

Insyaallah, dengan menghapus ibu sihir ini, tiada lagi serangan yang berlaku pd ahli keluarga yg lain.Pendek cerita, salah seorang ahli keluarganya sy rawat.Ada 2 ekor jin dalam bdnnya.Satu yang jenis serigala dan satu lagi jenis pari.Tgk gambar di bawah.


Mudah-mudahan tiada lagi gangguan pada keluarga ini.Memang jelas, angkara sihir boleh menyebabkan kehidupan manusia porak-peranda.Tp itu semua kehendak dgn keizinan Allah.Kita sbg manusia tidak harus berputus asa bila dikenakan ujian.Harus sabar dan berusaha.Wallahu'alam
 
Blogger Templates