Ads 468x60px

Madu Keting Besi


"Powernyer Abangg...."



Setelah buat testing diri sendiri dan sahabat, maka baru ambo yakin nak perkenal produk baru ambo. Semestinya keluaran RIDAM a.k.a Rawatan Islam Darul Manzil.

Harga pun tak mahal mano. RM49.99 jah. Kira HARGA mampu milik la..

Sapo yang bermasalah bab 'kureng' tu, boleh order terus dengan ambo di 012-9928646...

Cuma 1 jah... jangan para isteri maroh ke ambo sebab Abang guna produk ni sudoh.. Dulu komplain sangat... dah nanti lepas guna, 'patah katil' baru tahu.

Produk Madu Rusuk Perawan untuk Wanita dah ada.. cuma tak mahu publish lagi sebab nak kasi Abang-abang Malaya ni power dulu...

Guane?


Whatsapp / SMS

"Order MaduKB" sekarang ke 012-9928646. Stok terhad ni..
Kat Kemaman dan Kuantan dah top dah ni...
 
Blogger Templates