Ads 468x60px

RAWATAN IKHTIAR ZURIAT >> DiarI Rawatan RIDAM

As-Salam..
 
Minggu lepas trend orang datang berubat ke RIDAM rata-rata bab ikhtiar nak dapatkan anak. Ada pesakit baru dan ada juga yang pernah berubat, menyusul untuk ikhtiar dapat zuriat seterusnya.
Apa pun, RIDAM pun sebagaimana pesakit tiada daya untuk jaminan, kecuali dengan ikhtiar dan tawakkal. Anak - juga rezeki dari yang Maha Pencipta... noktah.

Bagi tujuan ini, RIDAM wajibkan suami isteri datang bersama. Bersama hajat, turut perlu dibawa Kurma (sekotak), serbuk Kayu Manis (2 paket), Minyak Masak Zaitun (Olive Oil) dan air mineral (minimum 2 liter). Kesemua bahan ini akan digunakan untuk jangka masa 4 bulan.

Petua dan pantang amal untuk ikhtiar tersebut juga akan diberi. Insyaallah, jika tidak melibatkan Ășnsur 'luar', maka mudahlah ikhtiarnya. Jika 'ada', perlu dirawat masalah 'luar' itu dahulu.

Apa pun, tahniah pada yang berjaya dengan ikhtiar RIDAM ini. Bagi yang gagal, pohon lah berbanyak doa pada Allah. Kata Guru-guru saya, sedekah juga sebagai jalan ikhtiar untuk tujuan ini. Insyaallah..

Sekadar coretan awal pagi. Moga beroleh barokah Allah pada sahabat sekalian.
Wassalam...


#‎maduketingbesi‬

Cara Penggunaan - Madu Keting Besi

Boleh buka video ni ya:




Madu Keting Besi adalah tonik herba dan sunnah untuk ikhtiar solusi masalah Cepat Pancut, Kurang Bertenaga, Ereksi kurang padu dan lesu, masalah mudah sakit pinggang dan lenguh saraf serta berupaya meningkatkan ingatan minda.

Bahan pengisian Madu Keting Besi terdiri daripada Madu Asli, Habbatus Sauda' dan 8 jenis herba istimewa yang sebelum ini turut dijadikan resepi Minyak Keting Besi keluaran Smart Billion Solution.

Untuk tempahan, hubungi 012-9928646.

*Stok terhad ya sebab bergantung kepada kiriman pembekal madu asli dari Indonesia.


Madu Keting Besi


"Powernyer Abangg...."



Setelah buat testing diri sendiri dan sahabat, maka baru ambo yakin nak perkenal produk baru ambo. Semestinya keluaran RIDAM a.k.a Rawatan Islam Darul Manzil.

Harga pun tak mahal mano. RM49.99 jah. Kira HARGA mampu milik la..

Sapo yang bermasalah bab 'kureng' tu, boleh order terus dengan ambo di 012-9928646...

Cuma 1 jah... jangan para isteri maroh ke ambo sebab Abang guna produk ni sudoh.. Dulu komplain sangat... dah nanti lepas guna, 'patah katil' baru tahu.

Produk Madu Rusuk Perawan untuk Wanita dah ada.. cuma tak mahu publish lagi sebab nak kasi Abang-abang Malaya ni power dulu...

Guane?


Whatsapp / SMS

"Order MaduKB" sekarang ke 012-9928646. Stok terhad ni..
Kat Kemaman dan Kuantan dah top dah ni...
 
Blogger Templates