Hantu Converse ...

 


Pernah dulu ikut member gi rumah kosong. Konon nak buat explore entiti.


Sekali masuk dalam tu, nampak pompuan rambut panjang mengerbang. Pakat cabut lari belaka. Ambo hok belakang sekali.


Sekali masa dok lari tu, teringat hantu tu pakai kasut Converse. Sempat lah capai sehasta dahan kayu pokok yang patah dan lempar ke arah hantu sekali.


"Aduh...", sekali hantu tu bunyi daa bila dahan pokok yang ambo lempar tu kena kepala dia.


Ambo matikan langkah. Member yang lain dah tak nampak bayang dah.


"apasal mu lempar kayu kat aku? aku nak minta rokok jer kalau ada.. salah ke?"


Sekali jantan mat gian daaa... 😅


Pendek cerita, ambo bagi jer beberapa batang rokok kat brother tu. Then, ambo berjalan beriringan dengannya sampat kat parking motor.


Member lain yang dah tunggu situ pucat gak muka masing-masing.. 😅


Bila ambo citer siapa 'hantu' tu, pakat tepuk dahi belaka... 😅


Moral of this story..

Kalau jumpa hantu, pastikan itu hantu betul. Kalau tak, buat letih jer lari.. 😅😅😅

MAKLUMAN

Sila layari blog ini secara Web View walaupun anda melayarinya melalui telefon pintar agar tidak terlepas info penting di sidebar yang disediakan.

Semak Akaun RIDAM yang sahih di sini jika ada urusan bayaran produk dan servis.

Syukran Jazilan.

.