Ads 468x60px

AURA BALANCER RIDAM (ABR)

Hasil R&D RIDAM dalam kajian rawatan alternatif sains Islam selama 3 tahun, maka terhasil lah produk rawatan moden yang diyakini (Insyaallah) mampu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman dan luaran individu yang sedang berikhtiar dalam mencari keampuhan ubat yang sesuai.





Hasil Testimoni produk ini, ia telah membantu (dengan izin Allah) menyelesaikan permasalahan berikut:
01.Alternatif rawatan pada penyakit gangguan seperti Sihir, Saka dan gangguan Tafrik
02.Meningkatkan keyakinan diri dan merawat masalah kemurungan
03.Gantian kepada rawatan mandi bunga dan lambat jodoh
04.Merapatkan hubungan kasih sayang antara suami isteri.
05.Rawatan anak nakal dan lembap
06.Meningkatkan daya tumpuan dan proses mengingat
07.Penyelesaian masalah pelajar yang kurang fokus pada pelajaran
08.Mengaktifkan seri wajah dan daya penarik diri dalam perhubungan
09.Sebagai pelaris komunikasi dalam perniagaan
10.Alternatif rawatan Imsomania (sukar tidur)
11.Alternatif rawatan demam

ABR juga dirukyah dengan ayat-ayat Al-Quran dan doa terpilih dengan kriteria berikut:
1.Ayat-ayat Ayatul Ahzab (penghindar gangguan)
2.Ayat-ayat Pemanis Diri dan Pengasih
3.Ayat-ayat Kerezekian
4.Ayat-ayat Penguat Minda
5.Ayat-ayat Pelindung
6.Ayat-ayat Tawakkal
7.Ayat Nabi Zakaria
8.Kepelbagaian jenis Selawat

Bagaimana Menggunakan ABR?
Terdapat pelbagai kegunaan dan kaedah yang boleh dilakukan dengan ABR iaitu:
 
a.Titiskan 7 titik dalam sebaldi air (selain warna merah) dan buat bilasan ketika mandi.
b.Titiskan setitik ABR di jari telunjuk kemudian geserkan dengan ibu jari hingga terasa hangat.
Setelah itu, letakkan muka kedua jari tersebut di tengah antara dua kening dan lurut dua hala ke arah kening kanan dan kiri kemudian naik ke atas sambil berselawat.
c.Titiskan setitik ABR di bawah lidah
d.Titiskan setitik ABR di muka lubang hidung dan tarik nafas sedalam yang mungkin.
e.Titiskan setitik ABR di tapak tangan dan usap dari muka, ubun kepala seterusnya seluruh anggota badan

Formulasi Penggunaan ABR bagi kaedah di atas adalah seperti berikut:

01.Penyakit gangguan seperti Sihir, Saka dan gangguan Tafrik
(a)-pagi & petang , (d)-sebelum tidur , (e)-sebelum tidur

02.Meningkatkan keyakinan diri dan merawat masalah kemurungan (a)-pagi & petang ,
(b)-ketika keluar rumah , (d)-pagi , (e)-pagi & sebelum tidur

03.Gantian kepada rawatan mandi bunga dan lambat jodoh
(a)-pagi & petang , (b)-ketika keluar rumah , (c)ketika keluar rumah

04.Merapatkan hubungan kasih sayang antara suami isteri.
(a)-pagi,petang & sebelum beritiman (d)-sebelum beritiman , (e)-ketika bersama pasangan

05.Rawatan anak nakal dan lembap
 (a)-pagi & petang , (e)-sebelum tidur

06.Meningkatkan daya tumpuan dan proses mengingat
(a)-pagi & petang , (d)-ketika membaca atau dalam pengajian

07.Penyelesaian masalah pelajar yang kurang fokus pada pelajaran
(a)-pagi & petang , (d)-sebelum memulakan pengajian , (e)-sebelum tidur

 08.Mengaktifkan seri wajah dan daya penarik diri dalam perhubungan
(a)-pagi & petang , (b)(c)(d)-ketika keluar rumah

09.Sebagai pelaris komunikasi dalam perniagaan
(a)-pagi & petang , (b)(c)(d)-ketika keluar rumah

10.Alternatif rawatan Imsomania (sukar tidur)
(a)-petang dengan air berisi ais , (d)(e)-sebelum tidur

11.Alternatif rawatan demam
(a)-petang dengan air berisi ais , (d)(e)-sebelum tidur


**************************

Harga Runcit: RM69.99 seunit

Sila sms/whatsapp ke 019-9891078 / 012-6763447 untuk BELIAN. Bayaran boleh dibuat melalui akaun:

a.
Bank: MAYBANK:  ( 162085478617  )
Kod: MBB
Pemegang akaun: KHAIRUL SYAKIRIN B ABDUL WAHAB               

atau

b.
CIMB: (1313-0000343-52-9 )
Kod: CIMB
Pemegang akaun: KHAIRUL SYAKIRIN B ABDUL WAHAB

atau

c.
BANK ISLAM: (12-234-02-003082-9)
Kod: BIMB
Pemegang akaun: KHAIRUL SYAKIRIN B ABDUL WAHAB


 
Blogger Templates