Ads 468x60px

Seminar berakhir jam 7:20 malam....!

Syukur ke hadrat Allah, atas izin-Nya, maka sesi Seminar RIDAM di kuantan semalam berakhir dengan baik dan penuh keceriaan.

Sepanjang menguruskan program seminar RIDAM, rasanya di Kuantan pada kali ini yang paling mencabar.. Bermula di awal pagi, pihak pengurusan sudah berkumpul di depan pintu dewan sehingga jam 8:20 ekoran pintunya masih berkunci.. Maka, program bermula jam 9:00 pagi setelah penyediaan sound sistem, projektor dan produk RIDAM selesai diuruskan.

Di awal ceramah, program sekali lagi tergendala ekoran Sound Box sudah sampai ajalnya.. Kerana faktor masa, RIDAM teruskan jugak program dan terpaksalah volume suara di ejas kuat dari biasa.. Sampai serak suara...

Bila tiba waktu rehat tengah hari, RIDAM dan peserta ke restoran berdekatan... Mungkin kena 'tutup' kot, menu RIDAM and geng semeja yang sampai paling lewat. Perut dan berkeroncong sesangat.. Lagi-lagi bila tengok group meja lain dan kekenyangan...Aduhai....

Program bermula jam 2:45 setelah RIDAM and geng ke Bandar Kuantan bagi membeli Sound Box yang baru... Nasib elok kot, dapatlah RIDAM beli 2 Sound Box secondhand yang berharga RM95.00.. Fuh..kalau beli yg baru, sepasang tu dah dekat RM300..Masih elok lagi.. Syukur.

Program berjalan seperti biasa... Peserta kat Kuantan ni ramai sungguh kaki bodek... Yang silibus dah confirm dapat, yang sampingan pun sempat lagi mencelah.. Sorry yer peserta Kuantan, ilmu 47 and ilmu 46 tu bukan senang nak bodek...Silap tanya lah... heheheh :D

Apa pun, syabas buat orang kuantan sebab sanggup mengharungi sedikit rintangan di seminar RIDAM semalam.

Pohon maaf sekali lagi kerana sijil yang diberi, ada yang belum sempat di sign.... Semput betul semalam nak kejar masa...Nanti free datang jumpa atau join Seminar RIDAM Advance untuk sign sijil tu...Maaf sekali lagi...

Semoga perkongsian kita semalam diredhai Allah hendaknya....

p/s: Produk RIDAM terbaru: Rukyah Massage Oil habis dibeli tanpa sempat diumum di blog.. Yang satu lagi, Kasturi Balm Rukyah pun dah tinggal separuh.. Terima kasih kerana membeli produk RIDAM....
 
Blogger Templates