Mencari Rumah Sewa di Kuantan, Pahang

Assalamualaikum..Buat masa ini, RIDAM tidak punyai masa yang cukup untuk meng-update kisah rawatan yang dilakukan. Di harap pembaca bersabar dan insyaallah, banyak kisah panas sepanjang sesi rawatan sekitar bulan Mac hingga tarikh ini.RIDAM meminta jasa baik pembaca blog kalau-kalau ada yang tahu atau mendengar rumah yang hendak disewakan sekitar Kuantan, Pahang.Kriteria rumah yang hendak disewakan adalah seperti berikut:-

- Lokasi: sekitar alor akar, tok sira, kubang buaya atau taman gelora.

- Jenis rumah: Teres conner lot / Semi-D / Banglo. (tak blh rumah rapat sgt, nnt mengganggu jiran seperti kes rasukan yang agresif)

- Kalau boleh, ada luas tanah dibahagian tepi.

- Harga berpatutan.Jika ada, sila hubungi RIDAM di 019-9891078. Perancangan sewa antara Mei hingga Jun.RIDAM akan berhijrah ke Kuantan, Pahang bagi memikirkan kemudahan pesakit utk datang setelah banyak permintaan yang diterima.Kerjasama dan kebaikan saudara/saudari amatlah diharapkan dan semoga kalian mendapat lindungan rahmat Allah selalu.Sekian..

MAKLUMAN

Sila layari blog ini secara Web View walaupun anda melayarinya melalui telefon pintar agar tidak terlepas info penting di sidebar yang disediakan.

Semak Akaun RIDAM yang sahih di sini jika ada urusan bayaran produk dan servis.

Syukran Jazilan.

.