DOAKU UNTUK ...........?


*Sejenak bertafakur..

"Ya Allah.. Ampunilah dosa kedua ibu bapaku yang telah membesarkanku sehingga aku kenal dunia Mu ya Allah.... Berkatilah mereka dan bantulah mereka dalam setiap urusan yang mereka lakukan..

Ya Allah.. Ampunilah dosa isteriku dan anak-anakku. Kehadiran mereka menjadikan aku bahagia.... Berkatilah mereka dan bantulah mereka dalam setiap urusan yang mereka lakukan..

Ya Allah.. Ampunilah dosa ahli keluargaku.. Wujudnya mereka menjadikan aku tahu bahawa aku masih berasal usul... Berkatilah mereka dan bantulah mereka dalam setiap urusan yang mereka lakukan..

Ya Allah... Ampunilah dosa guru-guru ku.. Keikhlasan mereka menjadikan aku kenal apa itu ilmu... Berkatilah mereka dan bantulah mereka dalam setiap urusan yang mereka lakukan..

Ya Allah... Ampunilah dosa sahabat-sahabatku samada yang karib, yang dekat, yang jauh mahupun di alam maya.. Adanya mereka menjadikan aku tahu bahawa aku masih punya teman di dunia Mu ini Ya Allah.. Berkatilah mereka dan bantulah mereka dalam setiap urusan yang mereka lakukan..

Ya Allah.. Ampunilah dosa insan-insan yang selama ini banyak menolongku di kala aku susah. Jerih payah mereka menjadikan aku sedar bahawa masih banyak kelemahan pada diriku.. Berkatilah mereka dan bantulah mereka dalam setiap urusan yang mereka lakukan..

Ya Allah.. Ampunilah dosaku.. Wujudnya aku dan alam ini semuanya dalam Kekuasaan, Kehebatan dan Keizinan Mu Ya Allah... Berkatilah aku dan bantulah aku dalam setiap urusan yang ku lakukan..

Amin... Ya Robbul 'Alamin...

MAKLUMAN

Sila layari blog ini secara Web View walaupun anda melayarinya melalui telefon pintar agar tidak terlepas info penting di sidebar yang disediakan.

Semak Akaun RIDAM yang sahih di sini jika ada urusan bayaran produk dan servis.

Syukran Jazilan.

.